[REQ_ERR: 403] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОНЛАЙН – Napoli News

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОНЛАЙН

1. ОНЛАЙН АНКЕТИ И ТЕСТОВЕ

Онлайн анкетите са един от най-бързите и най-лесните начини да правите лесни пари онлайн. Попълването на онлайн анкети е един от най-популярните начини да правите пари онлайн в свободното си време. Изследователските компании винаги набират нови членове по целия свят, които да отговарят на анкети и да тестват нови продукти.

Анкетите и проучванията се попълват за няколко минути за което вие получавате пари или награди. Заплащането за някои от онлайн анкетите достига от 3$ до 5$.

2. ТЪРСЕНЕ В ИНТЕРНЕТ

Интересувате ли се как да печелите пари за това, което вече правите онлайн? Това вероятно е един от най-лесните начини за печелене на пари онлайн – без наистина никакви усилия от ваша страна или промяна в поведението ви.

Идеята тук е да получавате пари за търсене в сайтове като Google, Bing, Yahoo, Amazon и eBay. Необходимо е само да инсталирате проста добавка към браузъра си и когато правите търсене, ще виждате няколко спонсорирани резултата заедно с нормалното ви търсене.

Всеки спонсориран резултат от има прикачена парична награда – ако се интересувате от нея, просто кликнете върху линка и вземете наградата си.

3. СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН УЕБСАЙТ

Един от най-доказаните начини да правите пари онлайн. Притежанието на уебсайт в който можете да изразявате себе си, да публикувате интересни статии и да разказвате за вашите хобита, е една от най-добрите инвестиции които можете да направите. На собственият ви уебсайт можете да изразите себе си и да покажете от какви теми и хобита се интересувате. Публикувайки интересно съдържание е просто въпрос на време да намерите ваши съмишлинеци, които ще посещават сайта ви. След като вече имате аудитория ще можете лесно да превърнете сайта ви в източник на доходи. Има десетки варианти – от публикуването на реклами, през партньорски програми до платено членство в специална секция от сайта ви. Наистина опциите са безкрайни. Просто трябва да намерите своята страст, да регистрирате собствен уебсайт и да започнете да правите пари онлайн.

Най-хубавото на един уебсайт е че той работи за вас 24/7. Ако на вашата част от земното кълбо вече е нощ, то от другата страна на Земята има милиони хора които са онлайн и могат да посетят сайта ви. По този начин вие ще можете да правите пари онлайн по всяко време на денонощието.

В днешно време стартирането на уебсайт отнема 20 минути и може да бъде направено дори от 5 годишно дете. Всички хостинг доставчици предлагат някаква форма на безплатни уеб конструктори (билдъри) с които за няколко минути ще можете да създадете вашата първа уебстраница. Създаването на уебсайт в днешно време се е превърнало в детска игра – просто завлачвате различните елементи и ги подреждате както вие искате. Единственото, което се изисква от вас за да започнете да печелите пари от къщи е да запълните сайта със съдържанието което вие желаете.

4. ТЕСТВАНЕ НА УЕБСАЙТОВЕ И АПЛИКАЦИИ

Щом сте стигнали до тук това означава, че имате добри познания в интернет и боравите добре с уеб браузър, така че може би е време да се превърнете в професионалист и да започнете да разглеждате и тестване уебсайтове като още един лесен начин да правите пари онлайн. Има невероятно много платформи предлагащи ви да разглеждате уебсайтове и да оценявате техният дизайн и структура, за което печелите пари без да излизате от къщи.

5. ПРОДАЖБА НА СНИМКИ И ВИДЕО

Отново един много добър вариант за пасивен доход. Всеки от нас прави десетки и дори стотици снимки и видеа на ден, защо да не ги качите някъде за продажба и да започнете да правите лесни пари онлайн. Има десетки сайтове наречени сток агенции, в които вие можете да качите снимките си и да започнете да ги продавате, като за всяка продажба вие получавате процент от нея. Голяма част от снимките които виждате в интернет са били закупени точно от такива сайтове, защото със покупката клиента получава права да използва снимката или видеото за определените при покупката цели. Отново това е един то лесните начини да започнете да получавате пари онлайн дори без да се налага да имате собствен сайт. Парите които ще правите от продажба на снимка варират от 0.10$ of 50-100$ в зависимост това за какво ще се използва тя от клиента. По същият начин при продажба на видео вашата комисионна ще варира от 10$ до 200$.

Искате ли да се абонирате за нашия последен бюлетин?

[contact-form-7 id=”5″ title=”Bg”]

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *