[REQ_ERR: 403] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Бизнес идеи за работа от вкъщи – Napoli News

Бизнес идеи за работа от вкъщи

Свободна практика

Може би най-лесният бизнес начин да работите от вкъщи е да сте на свободна практика . Каквито и да са вашите умения – писане, уеб дизайн, маркетинг, данъчен консултант, фотография – като свободна практика предлага много гъвкавост и свобода, и може да се започне с малко разходи и малко документи. Просто се регистрирайте като свободна професия.

Много фрийлансъри започват с свържете се с бившия си шеф или бивши клиенти които могат да се възползват от вашите услуги и да обяснят новата си ситуация на заетост.

Като свободна професия вие таксувате само когато работите за компанията или клиента, ще бъде по-евтино, защото ще таксувате само за свършената работа.

Можете също така да се свържете с фирми, които са посветени на вашия клон на работа и да предлагат услугите ви, когато те са наситени, те ви дават работа. За тях това е по-евтино от наемането на повече хора, когато работата се покачи.

Например, ако сте данъчен съветник, можете да предложите услугите си на агенции за подаване на декларации за данък върху доходите от април.

Можете също така да разгледате многобройните интернет портали на свободна практика, които са се появили за работа на свободна практика от дома, свързана с дизайн, писане на публикации, фотография, видео, превод …. Портали, които поставят клиентите в контакт с фрийлансъри като фрийлансъри.

Да бъдеш на свободна практика има своите предизвикателства и изисквания Много дисциплина. Все пак управлявате бизнес.

Често срещани грешки на фрийлансърите не е установяването на бизнеса правилно и законно (те не ви улесняват, но почти винаги ще ви искат фактура), неотделянето на парите за плащане на данъци или липсата на планирани върхове и долини в брой поток.

Виртуални асистенти (AV)

Виртуалните асистенти предоставят голямо разнообразие от „виртуални“ услуги за други компании, като административна, маркетингова и техническа поддръжка на домашен офис . Както фрийлансърите, така и компаниите непрекъснато търсят икономия на разходи.

Фирмата за зидария например може да спаси човек, който винаги е в офиса, като даде тази работа на някой, който от собствения си дом може да управлява обаждания, WhatsApp и имейли, когато никой не е в офиса. Тези виртуалните асистенти стават все по-разпространени и нарастват популярността, тъй като компаниите се стремят да намалят разходите и да възлагат административни функции на външни изпълнители.

Ако ти си организирани и имате административно обучение, това може да е полезно. Свържете се с хора, които може да се интересуват, и предлагайте тази услуга. Можете да поставите пробен период. Ако го направите добре и спестите парите на компанията, вече имате работа. Започнете с хора, които познавате.

Печелете пари от блогове

Друга идея за работа от дома е блоговете. Да, можете да печелите пари от блогове. Има много модни блогове, например от майки, работещи вкъщи. Те са блогъри, които печелят популярност с това, което пишат и които в крайна сметка създаване на вярна общност което е много интересно за марките.

Ако обичате да пишете и изпитвате страст към определена тема, за която знаете, че ще представлява интерес (казвам мода, както бих могъл да кажа сладкиши, направи си сам, занаяти, маркетинг, пътувания …), тогава можете да се посветите на писането на блог.

Възможностите за генериране на доход могат да бъдат под формата на партньорски маркетинг и реклама на вашия уебсайт или от компании, които ви молят да напишете публикация за техните продукти.

За това трябва насочете трафика към вашия уебсайт чрез социални медии, други блогове на същата тема, с които можете да се свържете, SEO … и т.н.

Работете от дома, занимавайте се със занаяти, творческа работа

Това може да бъде производството на подаръчни артикули (готиният занаят е най-яростен), някои видове бижута или консултантски услуги за интериорен дизайн. Ако имате творческа ивица и място за съхранение и създаване, помислете дали да предложите този талант във вас. Направете проучване и идентифицирайте пазарна ниша, която все още не е силно използвана.

Трябва да направите малък бизнес план, за да видите кои са вашите конкуренти, какво не предлагат, цени … Правейки го от вкъщи ще ви даде конкурентно предимство, защото ще спестите на местно ниво. Вашето място е вашият дом. Като опция можете един ден в седмицата да продавате на специализирани пазари.

Отварянето на уебсайт също е евтино и е канал за продажби, че ако знаете как да го носите, това може да ви донесе големи ползи. Проверете нашата публикация превърнете уебсайта си в онлайн магазин с Woocommerce и ще видите, че е много лесно да започнете да продавате онлайн.

Можете да продавате и чрез социални мрежи.

Гастрономия от дома

Производството на храна у дома е силно регулирани, но не и невъзможни. Преди да започнете бизнес, свързан с храната у дома, трябва да бъдат в крак с всички разпоредби и разрешителни за производство на храни за обществено потребление у дома .

Не е толкова сложно работа от вкъщи с теми, свързани с гастрономията. Например, имате нужда от отделна кухня, лиценз за доставчик на храни, инспектор, който да провери къщата ви …

Приготвянето на торти, кексчета за хората в квартала или ресторант и дори кетъринг може да бъде начинът да започнете.

Ако живеете в университетски район, студентите може да предпочетат вашата домашна храна, по-евтина и приготвена с повече обич от тази на бара.

Детска стая вкъщи

Създаването на домашна детска градина е потенциално доходоносен и дълготраен бизнес . Родителите често предпочитат домашна среда, а не детска стая. Ако харесвате малки деца, това може да е добра сделка.

Всички знаем, че първите години на бебето в детската градина са сложни, тъй като обикновено са болни повече вкъщи, отколкото в „детската стая“. Ако се справяте добре, родителите може да предпочетат вие да се грижите за тях, отколкото да отидат на детска градина. От уста на уста също е от съществено значение тук.

Разбира се, това е a силно регулиран бизнес и трябва да сте сигурни, че се съобразявате всички правила относно осигуряването на храна, минималните изисквания за пространство на дете и броя на работниците на дете, от което се нуждаете. Разберете защо не е невъзможно, ако не искате да имате много деца.

Бащи или майки, които идват на работа рано, може да се интересуват да останат при вас, докато детската стая не се отвори.

Рекламирайте в училищата или в здравния център или консултации с педиатър в района.

Препродажба на продукти

Ако искате да продавате или препродавате продукти, не е нужно да създавате електронна търговия, която изисква сериозни инвестиции и много подготовка. Ако това, което искате да продадете, са артикули, които вие или вашите приятели или съседи вече не използвате или вече не използвате, но са в добро състояние, можете да го направите чрез Ebay, Amazon, Wallapop или всеки друг онлайн магазин.

Сещам се например за детски неща. Колички, раници, играчки или дори облекло или мебели, които са в перфектно състояние поради това колко малко са били използвани. Можете да получите много добра печалба, ако я продавате на тези портали.

Можете също така да закупите продукти, които е трудно да се намерят или са скъпи на вашия национален пазар, и да ги препродадете в един от тези магазини. Или се възползвайте от офертите в търговските обекти.

Познавах някой, който продава маратонки, закупени в магазин на Nike, на китайци и изобщо не се справяше зле.

Разходки и грижи за домашни любимци

Ако харесвате животни, това е бизнес, с който можете да започнете много малко инвестиции и почти без да напускате дома сиr.

Разхождането на домашни любимци за някой, който е на работа по цял ден, не е лесно. Храненето им, подстригването им, почистването на клетките или аквариумите е нещо, за което можете да се погрижите.

Грижата за тях за уикенд или ваканция, когато собствениците не могат да ги вземат, също може да бъде добър източник на доходи. Жилищата на животни са скъпи и все още са по-добре при вас. Особено без да има земя.

Можете да се регистрирате на страницата кучешко куче и се регистрирайте, за да се грижите за кучета или домакини, когато собствениците им излязат. Полагащите грижи се претендират в близост до пощенски код. Средната цена обикновено е около 12 евро на вечер, в зависимост от града. Ако харесвате животни, това е добър начин да започнете да печелите нещо с любовта си към животните.

Туристически агент

Повечето от пътуванията вече са резервирани онлайн. Но има много хора, които все още са подозрителни или не знаят много добре как да търсят и как работи. Или просто нямат време да отидат онлайн, за да видят кой уикенд или коя компания има най-доброто предложение за това пътуване, за което копнеят. Можете да предложите да намерите най-доброто пътуване и най-добрия хотел на най-добрата цена. Представяте дати и цени, които да изберете.

Пътувания в края на мандата, партита на момичета, пътувания за възрастни. Те избират датата, вида на пътуването и бюджета и вие се грижите за всичко.

Ако се свържете с компания, която прави много пътувания, те все още се интересуват да възложат тази услуга на външни изпълнители и да забравят за нея, защото търсенето на най-добрата сделка при пътувания в хотели, коли под наем … струва много време. На практика се изплаща, защото това, което можете да спестите от пътуването, е това, което можете да таксувате.

Планиране на събитие

Организирането на събитие е истинско главоболие от времето, което прекарвате по телефона в контакт помежду си. В сватбено или семейно събитие, в конференция или в бизнес конференция има много аспекти, които трябва да вземете под внимание и много промени, които настъпват от идеята на тържеството до празнуването му.

Вижте местата, присъстващите, менютата, дейностите извън събитията … много часове по телефона, които хората или компании обичат да делегират, за да се възползват от това време в други неща от техния бизнес.

 

[contact-form-7 id=”5″ title=”Bg”]

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *